Fælles faglig tilgang til indlagte patienter

I perioden september 2022 til september 2023, deltager de ergoterapeuter, der i det daglige behandler voksne patienter på ortopædkirurgiske og medicinske afdelinger, i et aktionsforskningsprojekt, med fokus på den ergoterapeutiske kerneopgave.​​

Vent...

Ergoterapeuter på Hvidovre Hospital

Vi ønsker at skabe et stærkt fælles fagligt fundament for ergoterapien til indlagte patienter på Hvidovre Hospital. Derfor har vi iværksat et Bottum Up projekt i Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.

Projektet afholdes som et internt projekt, med konsulentydelser af lektor og autoriseret ergoterapeut Lone Bech fra Ergoterapeutuddannelsen, Professionshøjskolen Absalon.

Ønsker en fælles faglig tilgang

Baggrunden for at iværksætte projektet er, at vi ønsker en fælles, ensartet og systematisk ergoterapeutisk tilgang til patienterne.

Ergoterapeuter har igennem litteraturstudier og Best Practice udviklet redskaber til internt brug ved ADL-interview og ADL observationer. 

Redskaber og fælles sprog​

Der er desuden arbejdet med ergoterapeutiske behandlingsredskaber, og der bliver sat fokus på udarbejdelse af et fælles fagligt sprog ved dokumentation såvel i sundhedsplatformen som i genoptræningsplanerne.

Det forventes, at implementering af de nye redskaber vil forløbe ind i efteråret, og allerede nu har projektet generede nye indsatsområder i forhold til at øge den ergoterapeutisk tilgang til gavn for patienterne. ​

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor