dekorativt

​​​​​​​​​

Det sammenhængende borgerforløb i Syd

​Det sammenhængende borgerforløb har til formål at skabe et forbedret tværsektorielt samarbejde mellem hospital og kommuner om borgere, der indlægges og udskrives. 

Det sammenhængende borgerforløb i Planområder Syd er et samarbejde mellem Amager og Hvidovre Hospital og 4 Vestegnskommuner - Albertslund, Brøndby, Høje Taastrup og Ishøj.  På sigt skal Det sammenhængende borgerforløb være en del af den daglige drift overalt og rulles ud i alle hospitalets 10 optage-kommuner.

Kommunikationsaftalen

I 2019 blev der indgået en aftale om tværsektoriel kommunikation mellem kommunerne og hospitalerne i Region Hovedstaden om indlæggelser og udskrivninger i somatikken. Kommunikationsaftalen danner grundlag for den gode sammenhængende patientfoløb.

Hjælp til brug af Kommunikationsaftalen

Brug undervisningsmaterialet på denne side, hvis du underviser eller vejleder andre i brugen af Kommunikationsaftalen. Materialet giver inspiration til det optimale samarbejde på tværs af sektorerne om patienter, der indlægges og udskrives.

Film om Kommunikationsaftalen

Undervisningsmateriale

Vi har samlet materialet til den lokale kompetenceudviklingsindsats her på siden. Noget materiale er fælles uanset sektor, andet er henholdsvis hospitalsrettet eller kommunalt rettet.

Redaktør