dekorativt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Det sammenhængende borgerforløb i Syd

​Det sammenhængende borgerforløb har til formål at skabe et forbedret tværsektorielt samarbejde mellem hospital og kommuner om borgere, der indlægges og udskrives. 

Det sammenhængende borgerforløb i Planområder Syd er et samarbejde mellem Amager og Hvidovre Hospital og 4 Vestegnskommuner - Albertslund, Brøndby, Høje Taastrup og Ishøj.  På sigt skal Det sammenhængende borgerforløb være en del af den daglige drift overalt og rulles ud i alle hospitalets 10 optage-kommuner.

Kommunikationsaftalen

I 2019 blev der indgået en aftale om tværsektoriel kommunikation mellem kommunerne og hospitalerne i Region Hovedstaden om indlæggelser og udskrivninger i somatikken. Kommunikationsaftalen danner grundlag for den gode sammenhængende patientfoløb.

Hjælp til brug af Kommunikationsaftalen

Brug undervisningsmaterialet på denne side, hvis du underviser eller vejleder andre i brugen af Kommunikationsaftalen. Materialet giver inspiration til det optimale samarbejde på tværs af sektorerne om patienter, der indlægges og udskrives.

​Undervisningsmateriale

Vi har samlet materialet til den lokale kompetenceudviklingsindsats her på siden. Noget materiale er fælles uanset sektor, andet er henholdsvis hospitalsrettet eller kommunalt rettet.

Redaktør