Forskningsdag 2014

​Se prisvinderne og de mange billeder fra Hvidovre Hospitals store Forskningsdag 2014 her.

​Dagens Lorenzenforelæsning blev holdt af professor Flemming Bendtsen fra Gastroenheden

​Vanen tro forløb Hvidovre Hospitals Forskningsdag godt, med stort fremmøde og endnu større engagement. Nedenfor kan du se billeder fra de forskellige foredrag, forskningspitch, posterwalks og præmieroverrækkelser.

​Vinderen af Forskningspitch-konkurrencen og prisen på 5.000,- blev:

Kristoffer W. Barfod fra Ortopædkirurgisk Afdeling for sit pitch om Dynamic non-operative treatment of acute Achilles tendon rupture.

Vinderen af Dagens bedste poster og prisen på 2.500,- blev:

Lene Fogt Lundbo fra Infektionsmedicinsk Afdeling for sin poster om: Mannose-binding lectin gene, MBL2. polymorphisms are not Associated with susceptibility to invasive pneumococcal disease in children.

​Vinderne af de 5 poster walks vil få deres posters udstillet i Vandrehallen hen over sommeren. Vinderne blev:

• Mette Pinholt, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling
  • Sara Krøis Damsted, Funktion- og Billeddiagnostisk Enhed
  • Nanna Sillesen, Ortopædkirurgisk Afdeling
  • Betina Hebbelstrup Jensen, Gastroenheden og Mikrobiologisk Afdeling
  • Lene Fogt Lundbo, Infektionsmedicinsk Afdeling

Se det samlede program for forskningsdagen her