​​​​​​

Lærling med offentlig administration eller økonomi som fagområde

​Læs om at være i lære i Region Hovedstaden, når du tager en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller økonomi. 

​På din læreplads omsætter du teori til praksis  

Som en del af din uddannelse inden for kontor og administration skal du i lære. Perioden på lærepladsen er en vigtig del af uddannelsen. Her prøver du kræfter med arbejdspladsens daglige opgaver, og du kan se, hvordan teorien fra undervisningen kan bruges i praksis. Igennem forløbet får du løbende vejledning fra erfarne kolleger, undervisere og vejledere.​​

Du har mulighed for at søge læreplads på en af Region Hovedstadens mange arbejdspladser, det kan fx være på et hospital, på et bosted eller i et koncerncenter. 

Find og søg ledige lærepladser via vores jobside

Når du er i lære under din kontoruddannelse inden for offentlig administration, arbejder du med sagsbehandling, dataindsamling, kundeservice og formidlingsopgaver. I løbet af din tid i lære får du indblik i Region Hovedstadens ser-vicekoncept, interne procedurer og kvalitetskrav. 

Læs mere om kontoruddannelsen inden for offentlig administration på Uddannelsesguidens hjemmeside​   


Når du er i lære under din kontoruddannelse inden for økonomi, arbejder du med regnskaber og budgetter fx bogføring af indtægter, udgifter og lønninger samt økonomistyring. 

Læs mere om kontoruddannelsen inden for økonomi på UddannelsesGuidens hjemmeside​ 


Redaktør