​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bliv vaccinatør på Amager og Hvidovre Hospital

​Kan du lide at arbejde med mennesker, og vil du være med til at gøre en vigtig forskel i sundhedsvæsenet? Så har du nu muligheden for at blive vaccinatør på Amager og Hvidovre Hospital.​

​​Til efteråret skal vi igen i gang med at vaccinere mod COVID-19 og influenza. Vi har brug for dig som en del af det hold, der skal være med til at forhindre den ældste del af befolkningen i at blive syge med influenza og COVID-19.

Vi får travlt – men vi lover dig, at det bliver en god oplevelse, og du får mulighed for at snuse lidt til sundhedsvæsenet.

Hvem kan blive vaccinatør?

Alle kan søge om at blive vaccinatør. Vi ansætter både medarbejdere, der har erfaring med at vaccinere, men også dem, der ikke har prøvet det før. Vi sørger for grundig oplæring i at vaccinere, så du trygt kan føre nålen.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker og vil være med til at skabe en god og tryg stemning.

Hvilken periode drejer det sig om?

Vi skal vaccinere borgere i perioden 1. oktober 2023 til 15. januar 2024. Vi vaccinerer alle ugens dage også ​efter normal arbejdstid. Du kan arbejde på de tidspunkter, der passer dig.

Du har mulighed for at arbejde enten på fuldtid eller på deltid. Åbningstiden i vaccinationsklinikken er hver dag fra klokken 8.00-20.00.

Hvis du har mod på mere, når vaccinationsperioden er overstået, har du mulighed for at fortsætte i en ansættelse som blodprøvetager på hospitalet eller blive tilknyttet vores Vikarkorps

Hvem får tilbudt vaccinen?

Det er borgere over 65 år og borgere med svækket immunsystem og/eller kroniske sygdomme, der bliver tilbudt vaccinen. Også børn mellem 2 og 6 år får tilbudt en vaccine i form af en næsespray.

Hvis du har erfaring med børn, kan du søge om at være med til denne særlige vaccinationsindsats, der primært vil ligge i weekenden.

Hvad får jeg i løn?

Som vaccinatør får du overenskomstmæssig løn og mindst 159,- kroner i timen på hverdage. Der er tillæg for at arbejde efter kl. 17.00 og i weekenden. 

​Hvordan ansøger jeg?

Følg linket og udfyld skemaet senest 15. september 2023, så hører du fra os​.​​​​​​​

Redaktør