Er du nyuddannet sygeplejerske?

​Er du studerende på sidste semester eller netop færdiguddannet sygeplejerske på udkig efter dit første job? Så er Amager og Hvidovre Hospital et godt bud.

På Amager og Hvidovre Hospital er vi optaget af, at du som nyuddannet sygeplejerske får den bedst mulige start i dit første job. Samtidig vil vi gerne sikre os, at du trives og udvikles i jobbet til gavn for dig selv, patienten og hospitalet.

Når du begynder her hos os, tilbyder vi derfor et veltilrettelagt mentor- og kompetenceforløb, som målrettes dine individuelle behov og planlægges i samarbejde med dig som nyuddannet og nyansat.

Det får du

En individuelt tilpasset mentorordning med en erfaren sygeplejerske i de første måneder af ansættelsen. I opstartsperioden indgår du ikke i normeringen.

Herudover tilbyder vi et udviklingsforløb, som er tilpasset dig som nyuddannet:

  • "Godt på vej" og "Start i sygeplejen",
  • bedside undervisning
  • løbende samtaler og evaluering

Udviklingsmuligheder og Karrieresamtale

På Amager og Hvidovre Hospital får du tilbudt en karrieresamtale, hvis du senere ønsker at videreudvikle dine kompetencer og ansvarsområder.

Er du interesseret?

Vi du gerne høre mere om dine muligheder som kommende ansat sygeplejerske, er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Helle Ingmer på tlf. 38622340 eller e-mail helle.ingmer@regionh.dk.

Du er ligeledes velkommen til at komme og besøge AHH mod en forudgående aftale. Kontakt HR-konsulent Malene Lyngby på tlf. 51148326 eller e-mail: malene.birgitte.helvig.lyngby@regionh.dk.

Mere om sygepleje på Amager og Hvidovre Hospital

Her kan du se mere om at arbejde som sygeplejerske hos os, vores strategi for sygeplejen, ledige stillinger og meget mere.

> Amager Hospital
> Hvidovre Hospital

​Om Amager og Hvidovre Hospital:

Det handler om liv. Om at bringe liv til verden, om at redde liv og om at forbedre livskvaliteten.

På Amager Hvidovre Hospital er der plads til dine ambitioner. Vi er eksperter i folkesygdomme og kan samtidig tilbyde højt specialiseret behandling til mennesker med sjældne sygdomme. Du bliver en del at et stærkt fagligt miljø, hvor vi udvikler og deler ny viden. Et miljø, hvor vi står klar med ekspertise og omsorg hele døgnet.

  • Amager og Hvidovre Hospital er et af landets største akuthospitaler
  • Hospitalet har mere end 5.000 ansatte, som arbejder på 3 forskellige matrikler
  • Vi har 525.000 ambulante besøg og 83.000 indlæggelser hvert år
  • Hospitalets fødeafdeling er landets største med 7.000 fødsler om året.
Redaktør