Bliv sygeplejerske

​Vil du være sygeplejerske på Amager og Hvidovre Hospital? Mød fire kollegaer, som fortæller om arbejdet som sygeplejerske. Du kan også blive klogere på visionerne for sygeplejen og hospitalets strategi "Det handler om liv".

Strategi for sygeplejen

Det handler om liv på Amager og Hvidovre Hospital. Det handler om at give patienterne den bedst mulige pleje og behandling, og om at skabe det gode og udviklende arbejdsliv for medarbejderne.

Indsatser i sygeplejen

​På Amager og Hvidovre Hospital arbejder vi med fire strategiske indsatsområder i sygeplejen: Rekruttering og fastholdelse, forskning i klinisk sygpleje, dokumentation i sygeplejen og grundlæggende sygpleje.

Forskning i klinisk sygepleje

​På Amager og Hvidovre Hospital ønsker vi at udvikle en forskningskultur, hvor arbejdet med forskning, udvikling og kvalitet indgår i den daglige evidensbaserede sygeplejefaglige praksis.

​Organisering af sygeplejen

​Sygeplejen på Amager og Hvidovre Hospital er organiseret i en række mødefora med forskellige temaer.

Sygeplejesymposium

​Hvert år holder Amager og Hvidovre Hospital sygeplejesymposium for alle sygeplejersker, der er ansat på hospitalerne.


Kompetencemodel for sygeplejersker

Kompetencemodellen skal være med til at sætte en ny ramme for vores sygeplejerskers personlige og faglige udvikling i arbejdslivet. Modellen bruges til at beskrive den enkelte sygeplejerskes faglige niveau og muligheder for udvikling.