Om Amager Hospital

​På Amager Hospital er vi med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 150.000 borgere i Dragør, Tårnby, Amager Øst og Amager Vest.
​600 medarbejdere på Amager Hospital er med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 150.000 borgere i Dragør, Tårnby, Amager Øst og Amager Vest. 

​Specialister i folkesygdomme

På Amager Hospital er vi specialister i folkesygdomme – de sygdomme som flest danskere fejler, f.eks.​ KOL, diabetes og kronisk tarmbetændelse. Vi har også patientskoler for patienter med disse lidelser, hvor vi hjælper med til at skabe en tryggere hverdag med større livskvalitet.

Se afdelinger på Amager Hospital

Samarbejde med andre hospitaler

På Akutklinikken behandler vi akut opståede skader og sygdomme for borgerne i nærområdet.  Vi arbejder også tæt sammen med de øvrige hospitaler i Region Hovedstaden. Det betyder, at patienter med komplicerede lidelser, som ikke kan behandles på Amager Hospital, bliver sendt hurtigt og rigtigt videre.

Fælles administration

I 2012 blev Amager Hospital og Hvidovre Hospital fusioneret. Hospitalet fungerer dermed som én organisation under ledelse af direktionen på Amager og Hvidovre Hospital, med fælles stabe og med aktiviteter på begge matrikler.

Redaktør