​​​​​​​​

Åbent hus: Nåede du ikke at få en plads?

OPDATERING: Alle 45 ekstra rundvisningspladser er udsolgt. Du kan dog tilmelde dig vores venteliste, så får du besked, hvis der kommer en ledig plads.

Vent...

Rundvisningen i Hvidovre Hospitals nye center er eftertragtet. Alle pladser er revet væk. Men i dag åbnes der for 45 ekstra pladser. Skal en af de ekstra pladser være din? Book din tur rundt i hospitalets nye center herudner.

​"I weekenden kunne vi melde udsolgt på rundvisninger til åbent hus. Det er dejligt med så stor interesse for at komme ind og se, hvor langt vi er kommet med byggeriet af hospitalets nye center både blandt medarbejdere her på hospitalet og borgere i nærområdet. Og jeg forstår det godt, for der er sket virkelig meget, siden vi sidst holdte åbent hus på byggepladsen for et år siden," fortæller projektchef for Nyt Hospital Hvidovre Peter Michael Pedersen og fortsætter:

"Vi har de seneste dage rokeret lidt om for at imødekomme den store efterspørgsel, så vi nu kan åbne op for 45 ekstra pladser til rundvisning."

Nåede du ikke at få en plads til rundvisning i Hvidovre Hospitals nye center, har du altså nu muligheden for at få en af de 45 ekstra pladser.

Deadline er overskredet

Hvad kan du opleve?

Det nye center bliver Hvidovre Hospitals femte og største center. De nye rammer gør det muligt at behandle hospitalets patienter på nye og bedre måder.

På turen rundt i det nye center får du bl.a. mulighed for at komme ind på en af de 240 nye ensengsstuer, som er indrettet med eget badeværelse og plads til at pårørende kan overnatte.


Du får, som noget helt særligt, også mulighed for at komme ud i en af de 16 nye gårdhaver, der har navne som Pileskoven, Lærkehaven og Bøgelunden. Hver gårdhave har nemlig sit eget tema. Gårdhaverne passes af en højteknologisk "gartner" og kræver dermed meget lidt vedligeholdelse.


Foruden at komme på rundvisning kan du til åbent hus også få målt dit blodsukker, få testet om du har styr på at give hjertemassage, ​​​​prøve at styre en gravemaskine og meget mere.

Se hele programmet for åbent hus her

​Vi bygger for livet 

Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center er en del af et landsdækkende initiativ fra Danske Regioner, hvor 17 hospitaler landet over inviterer indenfor bag byggehegnene søndag d. 4. september under overskriften "Vi bygger for livet".Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor