​​

Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center: En oplevelse for hele familien

Søndag d. 4. september kan du komme på rundvisning i Hvidovre Hospitals 43.000 kvm nye center, få svar på om dit håndtryk svarer til din alder, bygge et hospital af ispinde og meget mere.

Vent...

​Nu sker det igen. Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center. Søndag d. 4. september fra kl. 10.00 til 15.00. Tag familien, naboen eller kollegerne med, når vi åbner hegnet til hospitalets byggeplads.

Rundvisning i de nye rammer

Til åbent hus kan du komme med rundt i Hvidovre Hospitals nye center.

På rundvisningen vil du komme med ind på en af de 240 nye ensengsstuer, opleve hvad den nye og større akutmodtagelse betyder for hospitalets patienter, pårørende og personale, se en af de helt særlige​ neonatalstuer med plads til hele familien og høre om højteknologiske gårdhaver og grønne tage.

Book en rundvisning her​


Vær opmærksom på, at rundvisningen finder sted på en byggeplads, hvor der desværre ikke er gode forhold for gangbesværede.​

Det er ikke muligt at medbringe barnevogn, klapvogn, rollator el.lign. på rundvisningen.

Aktiviteter for både store og små

Foruden at komme på rundvisning kan du til åbent hus også få målt dit blodsukker, få testet om du har styr på at give hjertemassage og prøve at styre en gravemaskine.

Hospitalsklovnen Stella kigger også forbi og vi byder på is, popcorn, croissanter og kaffe.

Se mere her


Ses vi?

Det håber både børnepatienten Balder, ledende overlæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling Charlotte Wilken-Jensen og ledende overlæge på Børne- og Ungeafdelingen Klaus Børch på​.Vi bygger for livet 

Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center er en del af et landsdækkende initiativ fra Danske Regioner, hvor 17 hospitaler landet inviterer indenfor bag byggehegnene søndag d. 4. september under overskriften "Vi bygger for livet".

Læs mere på vibyggerforlivet.dk​Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor