​​​​​​​​​​​​​

Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center: En oplevelse for både børn og voksne

Søndag d. 4. september kan du komme på rundvisning i Hvidovre Hospitals 43.000 kvm nye center, få svar på om dit håndtryk svarer til din alder, prøve at styre en gravemaskine og meget mere.

Vent...

​Nu sker det igen. Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center. Søndag d. 4. september fra kl. 10.00 til 15.00. Tag familien, naboen eller kollegerne med, når vi åbner hegnet til hospitalets byggeplads.

Rundvisning i de nye rammer

​Til åbent hus kan du komme med rundt i Hvidovre Hospitals nye center. Det nye center bliver hospitalets femte og største center. Tilbygningen til hospitalet er et blandt flere tiltag, der sigter mod at forbedre forholdene for hospitalets patienter.​

På rundvisningen vil du komme med ind på en af de 240 nye ensengsstuer, opleve hvad den nye og større akutmodtagelse betyder for hospitalets patienter, pårørende og personale, se en af de helt særlige neonatalstuer med plads til hele familien og høre om gårdhaver, der vedligeholdes af en højteknologisk ”gartner”.​ 


"Med den nye tilbygning får vi rammerne til at give både vores akutte og kroniske patienter en bedre behandling. Det vil vi gerne fortælle om mens vi viser den flotte nye bygning frem. Derfor inviterer vi til åbent hus bag byggehegnet, hvor både store og små kan blive klogere på, hvad vi her på hospitalet går og glæder os rigtig meget til," fortæller hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv.​

Aktiviteter for både store og små

Foruden at komme på rundvisning kan du til åbent hus også få målt dit blodsukker, få testet om du har styr på at give hjertemassage og prøve at styre en gravemaskine.

Du kan også prøve en maskine, der kan hjælpe til at finde ud af, om din krop er mere eller mindre slidt end sådan som den burde være for folk på din alder.

Og så kigger hospitalsklovnen Stella forbi.

"Til tidligere åbent hus-arrangementer har der været en fantastisk stemning og jeg har haft mange gode snakke med de besøgende. Det glæder jeg mig til at opleve igen i år," afslutter Birgitte Rav Degenkolv. 

Se hele programmet for åbent hus her


Ses vi?

Det håber både børnepatienten Balder, cheflæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling Charlotte Wilken-Jensen og cheflæge på Børne- og Ungeafdelingen Klaus Børch på.


​Vi bygger for livet 

Åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center er en del af et landsdækkende initiativ fra Danske Regioner, hvor 17 hospitaler landet over ​inviterer indenfor bag byggehegnene søndag d. 4. september under overskriften "Vi bygger for livet".Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor