Åbent Hus på byggepladsen

​​​Tag familien under armen, og kom helt tæt på dit fremtidige hospital, når Nyt Hospital Hvidovre holder Åbent hus søndag den 1. september fra 10:00 til 13:30.

Vent...

Det bliver en dag for hele familien, hvor du kan komme med bag byggehegnet og blive klogere på, hvordan fremtidens hospital i Hvidovre kommer til at se ud og betyde for dig som medarbejder og borger.

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen byder velkommen kl. 10.10, hvorefter der venter rundvisninger, oplæg og andre aktiviteter for både børn og voksne i dagens program.

Herunder kan du se et udpluk fra programmet:

• Rundvisning på byggepladsen: Kom med rundt i byggeriet fra kælder til kvist.
    • Kom med ned i den underjordiske regnvandstank, hvor regnvand bliver opsamlet og genbrugt.
    • Kom helt ind i maskinrummet og se de store ventilationsanlæg, som skal sikre godt indeklima for fremtidens patienter og medarbejdere.
    • Hør om fremtidens akutmodtagelse, hvor nye arbejdsgange og styrket samarbejde skal give patienter en hurtigere behandling.
    • Kom med op på toppen af byggeriet, hvor du har udsigt over hele Storkøbenhavn.
  • Hør mere om, hvordan Big Data kan hjælpe patienter i fremtiden med en bedre behandling
  • Når vi bygger, bygger vi grønt og bæredygtigt. Derfor affaldssorterer vi også alt byggeaffaldet. Men har du egentlig styr på at sortere affald? Få udleveret en kasse med blandet byggeaffald, og se om du kan sortere det i de rigtige containere (for børn).
  • Besøg videohjørnet, hils på hospitalsklovnen Stella, deltag i quiz om fede præmier, se en ambulance indefra og meget mere.
  • Få en snak med hospitalets direktion.

Vi giver kaffe og kage og garanterer en hyggelig og informativ formiddag på dit hospital, når Nyt Hospital Hvidovre søndag d. 1. september 2019 fra kl. 10 til 13:30 inviterer indenfor bag murene på fremtidens hospital.