Amager Hospital får nye telefonnumre

​Skal du have fat i en afdeling eller et ambulatorium på Amager Hospital? Så vær opmærksom på, at hospitalet får nye telefonnumre.

Tirsdag den 4. september tager Amager Hospital nemlig et nyt telefonsystem i brug. Det betyder, at alle eksisterende telefonnumre på hospitalet bliver skiftet ud. Det er ca. 400 numre i alt.

Det nye hovednummer til Amager Hospital bliver 38 62 82 82. De øvrige telefonnumre til hospitalets forskellige afdelinger og ambulatorier kan findes på hospitalets hjemmeside www.amagerhospital.dk fra den 4. september 2018.

Med det nye telefonsystem får Amager Hospital også et call-center. Det gør det muligt for personalet at håndtere flere opkald til hospitalets hovednummer, og når man ringer, kan man få oplyst, om der er kø og hvilket nummer i køen man er.