Anders Agger stopper som hospitalsdirektør

​Direktør Anders Agger har fået nyt job og stopper på Amager og Hvidovre Hospital med udgangen af januar 2017.

Hospitalsdirektør Anders Agger er blevet ansat som ny kommunaldirektør i Rødovre Kommune pr. 1. februar 2017, og fratræder dermed som direktør på Amager og Hvidovre Hospital.

"Jeg har været rigtig glad for at være en del af ledelsen på Amager og Hvidovre Hospital og i Region Hovedstaden, og jeg er klar over, at det er tidligt at forlade posten. Men jeg er blevet tilbudt en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Rødovre Kommune vokser med næsten 20 pct. de næste 10 år, og det stiller store krav til udvikling af byen og den kommunale service. Det har jeg stor erfaring med fra mit tidligere job og lyst til på ny at prøve kræfter med", siger Anders Agger og fortsætter:

"Jeg har oplevet et rigtig godt samarbejde med hospitalets ledere og medarbejdere om at tackle de mange udfordringer med at overholde budgettet og leve op til produktionskravene. Der er for mig ingen tvivl om, at det også bliver afgørende vigtigt de kommende år, og jeg håber, at den gode tilgang vil fortsætte under en ny direktør".

"Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke alle for den måde, I tog imod en ny direktør, der kom fra en helt anden sektor, og ikke mindst for det gode samarbejde, jeg har oplevet lige fra begyndelsen. Jeg har ikke noget andet sted mødt så mange dygtige og dedikerede mennesker som på Amager og Hvidovre Hospital. Det kommer jeg til at savne", slutter Anders Agger.

Anders Agger var kommunaldirektør i Ballerup Kommune i ni år, inden han i 2015 tiltrådte stillingen som hospitalsdirektør på Amager og Hvidovre Hospital.

Processen for ansættelse af en ny direktør for Amager og Hvidovre Hospital bliver sat i gang med det samme.