Deltag i verdens største studie af antigentests

​Uffe Vest Schneider fra Klinisk Mikrobiologisk Afdeling har brug for DIN hjælp med at komme det sidste stykke i mål med studie, der rummer global relevans og nyder stor forhåndsinteresse. 

Vent...

​Det tager 1 minut at læse denne artikel

Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital er tovholder for verdens største studie af antigentests til påvisning af COVID-19.

”Vi sammenligner 57 tests, og vi har testet lige under 2250 SARS-CoV-2 positive individer i eget hjem. Alle tests bliver ligeledes testet på SARS-CoV-2 negative individer, og vi mangler lige nu kun de sidste 230 deltagere for at blive helt færdige, hvorefter vi totalt vil have testet lige over 4000 individer,” fortæller Uffe Vest Schneider, som er afdelingslæge på KMA og primær tovholder for det store studie.
 
For at blive færdige inden udgangen af august har Uffe Vest Schneider og det øvrige forskerhold behov for din hjælp.  

Hjælp Uffe

Du skal bidrage med at blive podet fra svælg og YDRE næsebor (KMA skal ikke have nogle dybe podninger), samt selv at foretage en eller to hjemmetests. Det tager 5-10 minutter.
 
Det eneste krav er, at du er over 18 år.

”Du må GERNE være vaccineret eller have deltaget i aftestning før, idet dette er nogle andre tests,” understreger Uffe Vest Schneider.  

Hvordan gør jeg?

Kom over i podeklinikken på Hvidovre Hospital (barakkerne ved undervisningsbygningen) enten mandag den 23/8, torsdag den 26/8 eller fredag den 27/8 mellem 8:30 til 15:30 (gå til bås 8 og 9, hvor projektpodningerne foregår). 
 
Alternativt kan du tirsdag den 24/8 og onsdag den 25/8 blive podet på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling mellem 9:30 og 16:00. 
 
Uffe Vest Schneider og hans team ser frem til at se dig, og opfordrer os alle til at gøre andre opmærksomme på projektet.

"vi mangler lige nu kun de sidste 230 deltagere for at blive helt færdige"


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor