Få målt din lungefunktion af hospitalets lungesygeplejersker onsdag den 20. november

​Har du længerevarende hoste, åndenød eller pibende/hvæsende vejrtrækning? Så er det en god ide at få tjekket lungerne, da det kan være tegn på lungesygdom.

Vent...

I anledning af Lungedagen onsdag den 20. november 2019 kan du få målt din lungefunktion, når sygeplejersker fra Lungeambulatoriet på Amager Hospital og SundhedsCenter Tårnby samarbejder om at finde kroniske lungesygdomme i tide.

Der vil også være mulighed for at få information og vejledning om rygestop.

Det er vigtigt, at du får tjekket lungerne, hvis du oplever symptomer i to måneder eller mere på:

• Hoste
  • Åndenød
  • Pibende/hvæsende vejrtrækning

Måske tænker du, at du er i dårlig form. Men hvis du i mere end to måneder har haft et eller flere lungesymptomer, bør du få et lungetjek.

Onsdag den 20. november kl. 9.00-12.00 og igen kl. 13.00-15.00.

Tårnby Rådhus, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup ved indgangen til Borgerservice.