Her er de nye vicedirektører

​Det er to faglige sværvægtere, som fra 1. august rykker ind på Amager og Hvidovre Hospitals direktionsgang.

Det bliver Janne Elsborg, forhenværende direktør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, og Kurt Stig Jensen, centerdirektør på Juliane Marie Centret, Rigshospitalet, som tiltræder de to stillinger som vicedirektører.

 

"Jeg er meget tilfreds med, at vi kan byde Janne Elsborg og Kurt Stig Jensen velkommen på Amager og Hvidovre Hospital. De har begge stor ledelseserfaring og indgående kendskab til sundhedsvæsenet på alle niveauer," siger hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv.  

 

Sygeplejefaglig tyngde
Janne Elsborg, som tiltræder stillingen med sundhedsfaglig baggrund, er uddannet sygeplejerske og har – udover stillingen som direktør på Frederiksberg og Bispebjerg – også en fortid på en række sjællandske hospitaler som blandt andet vicedirektør, oversygeplejerske og chefsygeplejerske.

 

"Janne Elsborg har solid erfaring med ledelse på alle niveauer i sundhedsvæsenet, blandt andet 15 års erfaring som direktør eller vicedirektør, hvor hun har skabt gode resultater på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Janne kender til alle facetter af et hospitals drift og udvikling og har stærke kompetencer inden for  bl.a. udvikling af samarbejde, sammenhæng og tværfaglige patientforløb," siger Birgitte Rav Degenkolv.

 

Tilbage på Hvidovre
Kurt Stig Jensen, som tiltræder den administrative vicedirektørstilling, er uddannet cand.scient.pol og har en fortid fra blandt andet Hvidovre Hospital, hvor han arbejdede som direktionssekretær fra 1994-2000. Siden da har han arbejdet som planlægningskonsulent i H:S Direktionen, centerdirektør på Finsencentret på Rigshospitalet og senest altså som centerdirektør på Juliane Marie Centret.

 

"Kurt Stig Jensen er vant til at have ansvaret for hele opgaveporteføljen i store organisationer, og har desuden lang erfaring med at arbejde strategisk med mål og handlingsplaner. Kurt Stig Jensen har udover sin administrative erfaring også erfaring med udvikling af sundhedsfaglige opgaver og erfaring fra større byggeprojekter – kompetencer som vi vil kunne trække på i byggeriet af Nyt Hospital Hvidovre," siger Birgitte Rav Degenkolv og slutter:

 

"I den nuværende direktion glæder vi os meget til samarbejdet med de to nye vicedirektører, og jeg er sikker på, at de begge vil være store gevinster for hospitalet."  

 

Du kan læse portrætter af de to nye vicedirektører i forbindelse med, at de tiltræder. 


Redaktør