Nedtællingen til Forskningsdag 2015 er begyndt

​Udredning af kvinder med uforklarlige brystsmerter, rehabilitation efter hofteoperationer og assisteret befrugtning. Det er blot nogle af de emner, du kan høre mere om ved årets store forsknings-ta’ selv bord: Forskningsdag 2015.

​Af Henriette Møller, Klinisk Forskningscenter

Forskningsdag 2015 for hospitalets ansatte løber af stablen fredag den 17. april i Forsknings- og Undervisningsbygningen, og det er en åben fest, hvor alle medarbejdere er inviteret.

Forskningschef Ove Andersen åbner ballet kl. 8.15, og herefter følger en række veloplagte videnskabelige oplæg fra afdelingerne om alt fra assisteret befrugtning og bakterielle genormer til rehabilitering og perfektionistiske træk hos unge med anoreksi.

Kalorier til hjerne og mave

Du kan få kalorier til både mave og hjerne i frokostpausen, hvor der vil være buffet og 89 udstillede posters, der viser igangværende forskning på hospitalet.

I programmets pauser har du rig mulighed for at tale med kollegaer og blive klogere deres forskning, og du kan vælge at høre korte præsentationer af 20 udvalgte forskningsprojekter på de fem poster walks.

Tilmelding ikke nødvendig

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig forskningsdagen, alle ansatte kan komme og gå, som det passer dem.