Ny konstitueret vicedirektør på Amager og Hvidovre Hospital

​Det bliver forskningschef i Klinisk Forskningscenter Ove Andersen, der den 1. september tiltræder som konstitueret vicedirektør på Amager og Hvidovre Hospital, da vicedirektør Torben Mogensen pr. 30. september går på pension. 

​Forskningschef Ove Andersen er ny konstitueret vicedirektør på Amager og Hvidovre Hospital.  

Ove Andersen er uddannet læge i 1986, og har siden 2003 været forskningschef i Klinisk Forskningscenter. Han kom til Hvidovre Hospital i 1998, hvor han fik ansættelse på Infektionsmedicinsk Afdeling.

Direktør Anders Agger glæder sig meget til at byde Ove Andersen velkommen som vicedirektør og har store forventninger til samarbejdet.

"Ove Andersen er kendt på hele hospitalet for sin store faglige kapacitet og sit store engagement i alt, han beskæftiger sig med.  Han har et stærkt fokus på Amager og Hvidovre Hospitals fortsatte udvikling som stort akuthospital og i de ledelsesmæssige udfordringer, der følger heraf. Som forskningschef har Ove Andersen altid arbejdet for, at forskningen skal være brugbar i afdelingerne. Herudover er Ove Andersen en person, som spreder glæde og begejstring, hvor han er. Vi er i direktionen overbeviste om, at han vil være et godt bindeled mellem hospitalsledelsen og de kliniske medarbejdere", siger direktør Anders Agger

Ove Andersen kommer i konstitueringsperioden til at dele sin tid mellem posten som vicedirektør og jobbet som forskningschef i Klinisk Forskningscenter, hvor stabschef Linda Andresen og andre medarbejdere vil træde til og sørge for, at alle opgaver fortsat bliver løftet.

 

Blå bog: Ove Andersen

  • 55 år
  • Gift med Inge Juul Sørensen, der er overlæge i reumatologi på Rigshospitalet, Glostrup
  • To børn på hhv. 23 år og 20 år  ​


Redaktør