​​​​​​​​​​​​​​

Se billederne: Rekordhøjt antal besøgende til åbent hus i Hvidovre Hospitals nye center

​I dag mødte over 600 glade gæster op til åbent hus på Hvidovre Hospitals byggeplads. Her kunne de besøgende blive klogere på de store forandringer, som hospitalet er i gang med at gennemgå.

Vent...

Der blev spist is, drukket kaffe og stillet mange gode og relevante spørgsmål, da Hvidovre Hospital i dag åbnede byggehegnet og viste både naboer, politikere, medarbejdere og andre interesserede borgere rundt i hospitalets 43.000 kvm nye center.

"Det er fantastisk at se det store byggeri og høre om de mange forbedringer. Både for patienter og personale. Særligt det nye traumecenter, synes jeg var utroligt fascinerende," fortæller Lonnie Pernille Larsen, der var en af de mange hundrede, der søndag besøgte hospitalets byggeplads til åbent hus.


Lonnie Pernille Larsen på hospitalets kommende forplads med mor​

Forandring til gavn for patienten

De nye rammer gør det muligt at give hospitalets patienter en hurtigere og bedre behandling. F.eks. bliver vejen fra patientens ankomst til patientens behandling kortere i kommende akutmodtagelse. Bl.a. fordi det bliver muligt at scanne hospitalets patienter i selve akutmodtagelsen. Men også fordi at specialisterne som udgangspunkt kommer til patienten i stedet for at patienten kommer til specialisterne. Det sparer både tid og besvær. Og betyder bl.a., at patienten vil opleve færre skift i sit forløb på hospitalet.

Det og meget mere fortalte en gruppe cheflæger og chefsygeplejersker om på dagens rundvisningsrute.


Cheflæger og chefsygeplejersker fortalte om forandringerne på rundvisningen

Udover at opleve den nye og større akutmodtagelse fik de besøgende også mulighed for at komme ind på en af de 240 nye ensengsstuer, se et topmoderne medicinrum og besøge en af de grønne gårdhaver på turen rundt i hospitalets nye center.

Tryk, test, tryl

Åbent hus blev skudt i gang med en velkomst ved regionsrådsformand Lars Gaardhøj og hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv og bød efterfølgende på aktiviteter for både børn og voksne.

Blandt de mest eftertragtede aktiviteter var muligheden for at prøve at give hjertemassage, teste om ens håndkraft svarer til ens alder ved hjælp af en håndtryksmaskine og hospitalsklovnen Stellas trylleshow.


Både store og små fik mulighed for at teste deres evner i førstehjælp​


Mange besøgende prøvede kræfter med forskningschefens håndtryksmaskine

Hospitalsklovnen Stella tryllede på scenen​

​Tak til alle der var med på dagen
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor