Skulderklap til hospitalspersonale

”De har gjort et kæmpe stykke arbejde for at passe på regionens borgere under coronaepidemien, og det fortjener et skulderklap”. Fire tidlige ansatte fra Amager og Hvidovre Hospital har startet en indsamling til hospitalspersonale som tak for indsatsen.
Vent...


De fire tidligere kolleger Marianne Fabrin, Mette Aabrink, Erik Brouer og Anne-Dorte Andersen står bag indsamlingen til hospitalspersonalet i Region Hovedstaden.


3 millioner kroner.

Så meget har fire forhenværende ansatte på Amager og Hvidovre Hospital sat sig for at samle ind til deres tidligere kolleger i hele Region Hovedstaden som tak for indsatsen under coronaepidemien.

"De har stået i frontlinjen 24-7 og gjort et kæmpe stykke arbejde for at passe på regionens borgere."

"De har ændret arbejdsgange på tværs af afdelinger og faggrupper med en fantastisk hurtighed. Det viser virkelig, hvor godt man kan arbejde sammen i sundhedsvæsenet, og det fortjener et skulderklap", fortæller tidligere personalechef Mette Aabrink.

Indsamlingen hedder netop også "Skulderklap til hospitalspersonale", og målet er at de indsamlede midler skal veksles til gavekort til butikker i storcentre, så indsamlingen på den måde også er med til at give en hjælpende hånd til de mange butikker i centrene, der har været lukket ned under krisen.

Det var Mette Aabrink, der fik ideen til indsamlingen, og hun fik sine tidligere kolleger Marianne Fabrin, tidligere udviklingschef, Erik Brouer, tidligere administrationschef, og Anne-Dorte Andersen, tidligere personalekonsulent, med ombord på initiativet. 

Læs mere om indsamlingen her

https://samlind.dk/indsamling/skulderklap-til-hospitalspersonale/


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor