Vicedirektør Kirsten Breindal fratræder

​Tiden er kommet til nye udfordringer og mere plads til andet end arbejde for vicedirektør Kirsten Breindal. 

Efter i alt 18 år som direktør og vicedirektør inden for både det kommunale område og hospitalssektoren, heraf syv som vicedirektør på Amager og Hvidovre Hospital, er tiden nu kommet til at prioritere anderledes for Kirsten Breindal:   

"Årene på Amager og Hvidovre Hospital har været spændende, udfordrende og krævende, men tiden er nu kommet til at jeg ønsker at bruge mere tid på personlige interesser og andre jobmæssige udfordringer", siger Kirsten Breindal og fortsætter:  

"Jeg har sat stor pris på hver eneste arbejdsdag, hvor jeg har mødt meget positivitet og stort fagligt engagement fra alle sider. Det har ført til mange rigtigt gode initiativer og resultater for vores patienter. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det store faglige engagement på Amager og Hvidovre Hospital vil fortsætte og sikre gode resultater også i fremtiden".  

Kirsten Breindal har spillet en central rolle i en lang række projekter og indsatsområder på Amager og Hvidovre Hospital, bl.a. Sammenhængende Patientforløb og forberedelse af FAM (Fælles Akut Modtagelse), tværsektorielt samarbejde, sygeplejeprojektet Sygeplejens Identitet samt strategien Det handler om liv.

Kirsten Breindal fratræder med udgangen af april 2017.

 

Når den nye hospitalsdirektør er ansat, tages stilling til processen for genbesættelse af vicedirektørstillingen.


Redaktør