​​​​​​​

Vikarkorpset på Amager og Hvidovre Hospital er tilbage

​​Har du tid, lyst og overskud – eller måske brug for at tjene lidt ekstra – så kan du nu som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent og sygeplejestuderende blive vikar på Amager og Hvidovre Hospital.

Vent...

​Oversygeplejerske Benedikte Pallesgaard Egtved brygger kaffe, hænger kunst på væggene og sørger i det hele taget for, at det genoprettede vikarkorps på Amager og Hvidovre Hospitals lokaler er så indbydende som muligt.

”Vikarkorpset er en afdeling i sig s​elv. Så udover at vi dækker vagter på alle tre matrikler, så er vi også en arbejdsplads, hvor du som vikar får en base. Her vil du kende den person, der booker dig, og du kender mig som din leder. Der vil være lige så meget personalepleje her, som hvis du var fastansat i en afdeling,” siger hun.


Vikarkorpset skal få de løse ender til at mødes​​

Idéen med et vikarkorps er ikke ny på Amager og Hvidovre Hospital. Men behovet for at samle ekstra kræfter i et vikarkorps, der betjener alle afdelinger på alle tre matrikler, er i høj grad til stede.

”Vores oplevelser under pandemien og vanskelighederne med at rekruttere og bevare medarbejdere har bekræftet os i, at det er det helt rigtige, at vi nu etablerer et internt vikarkorps,” siger vicedirektør Kurt Stig Jensen. Han håber, at vikarkorpset kan være med til at opretholde kapaciteten på sengeafsnittene til gavn for patienterne.

”Men det skal også være med til at reducere brugen af de dyre løsninger som fx FEA, som er en stor belastning for hospitalets økonomi,” forklarer han om baggrunden for at genetablere et vikarkorps.

​Sæt dine kompetencer i spil​

Benedikte Pallesgaard Egtved søger medarbejdere til korpset. Det kan være ansatte på hospitalet, der har lyst til at tjene lidt ekstra, eller det kan være ansatte fra andre hospitaler, der gerne vil lære Amager og Hvidovre Hospital bedre at kende.

”Min dør er altid åben, så kig endelig forbi. Eller ring og skriv, hvis du hellere vil det. Jeg vil rigtig gerne fortælle meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig som vikar”, lyder opfordringen fra oversygeplejersken.​

​​

​> Læs mere om vikark​orpset​​​

Hvem kan blive vikar?​

Du kan blive vikar på Amager og Hvidovre Hospital, hvis du er:
  • Uddannet sygeplejerske
  • Under uddannelse til sygeplejerske
  • Uddannet social- og sundhedsassistent
Du kan være ansat på Amager og Hvidovre Hospital eller på et andet hospital i Region Hovedstaden eller Region Sjælland, og du skal have erfaring fra somatikken.

Hvor kan jeg tage ekstra vagter?
I vikarkorpset matcher vi dine kompetencer og erfaringsområder med de afdelinger, der har brug for vikarer. Du får derfor kun tilbudt vagter i specialer, som du har erfaring med.​​​​​
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor