Åbent Hus på byggepladsen: Kom på rundvisning i Hvidovre Hospitals nye center

​​​Kom med bag byggehegnet! Søndag d. 5. september kan du og familien, naboen eller kollegerne komme på rundvisning i Hvidovre Hospitals 43.000 kvm store udvidelse. Tilmeld dig her.

Vent...

Kom med på tur rundt i hospitalets nye center, når der søndag d. 5. september er Åbent Hus på byggepladsen.

Se en af de 23 nye neonatalstuer med plads til at behandle både mor og barn, oplev hvad den nye og større akutmodtagelse betyder for hospitalets patienter og personale, kom med ind på en næsten færdig ensengsstue, hør om gårdhaver, en underjordisk regnvandstank og grønne tage - og meget mere.

Både inden og efter rundvisning vil der være gratis kaffe og kage og mulighed for at få en snak om fremtidens hospital.

Tilmeld dig rundvisning

For at komme med på rundvisning i Center A skal du tilmelde dig på linket herunder. Her kan du også tilmelde andre – f.eks. familien, naboen eller kollegerne. Alternativt kan du sende linket direkte til dem.

TILMELD DIG HER: www.nythospitalhvidovre.dk (åbner i nyt vindue)

Der er rundvisninger fra kl. 10.00 til 15.00 og turen rundt på byggepladsen varer ca. en time.

Du er velkomne til at komme op til en halv time før den bookede rundvisningstid og blive op til en halv time efter rundvisningen er slut.Vi bygger for livet

Åbent Hus i Hvidovre Hospitals nye center er en del af et landsdækkende initiativ fra Danske Regioner, hvor en lang række hospitalsbyggerier landet over holder Åbent Hus søndag d. 5. september under overskriften "Vi bygger for livet".
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor