Velkommen til Geriatrisk Afsnit G

Information om Geriatrisk Afsnit G.

Vi har samlet nogle af de informationer, du og dine pårørende kan få brug for. Du er altid velkommen til at kontakte personalet, hvis du har brug for yderligere information.

Kort om Geriatrisk sengeafsnit G

I afsnit G har vi specialviden om ældre mennesker og deres sygdomme. En stor del af behandlingen handler om rehabilitering. Derfor er det vigtigt, at du deltager mest muligt i dagligdagsaktiviteterne på afsnittet.

I afsnit G møder du og dine pårørende speciallæger, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, samt social-og sundhedsassistenter. I møder også sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever, da afsnittet fungerer som uddannelsessted.

Behandlingsansvarlig læge

Du får en behandlingsansvarlig læge, som er ansvarlig for dit forløb under din indlæggelse på afsnit G. Lægen samarbejder tæt med plejepersonalet og terapeuterne for at give dig et godt forløb.

Du møder din behandlingsansvarlige læge dagligt. Kontakt plejepersonalet, hvis du har brug for at kontakte din behandlingsansvarlige læge.

Du og dine pårørende har mulighed for en uddybende pårørendesamtale på hverdage kl. 13.15. Lav en aftale med personalet.

Skriv dine spørgsmål ned

Det er en god ide at skrive jeres spørgsmål ned inden stuegang eller en evt. uddybende pårørendesamtale.

Information til pårørende

Vi vil meget gerne samarbejde med dine pårørende. Men vi kan ikke informere pårørende om dit forløb uden dit samtykke.

Vi anbefaler, at du aftaler med en af dine pårørende at han/hun er den primære kontaktperson, som vi informerer om dit forløb. På den måde kan vi bruge mest mulig tid på din pleje og behandling.

Vi kan bedst besvare spørgsmål til dine pårørende i tidsrummet 9.30-15 på hverdage. Derfor anbefaler vi, at dine pårørende kontakter os i dette tidsrum.

Besøgstid

Der er fri besøgstid i afsnit G. Vi forventer dog, at der er ro i afsnittet efter kl. 21 på grund af behovet for hvile og søvn.

Af respekt for dit og dine medpatienters privatliv og behov, kan dine besøgende blive bedt om at forlade stuen ved pleje, samtaler eller behov for ro.

Pårørende er altid velkomne til at benytte afsnittes dagligstue.

Telefon, fjernsyn, radio og internet

Der fjernsyn på alle stuer og i dagligstuen til fri afbenyttelse.

Du må gerne bruge din egen mobiltelefon, men der er også en telefon i dagligstuen, som du kan anvende til korte samtaler. Du skal taste 0 for at kunne ringe ud af hospitalet.

Tag hensyn til dine medpatienter, når du bruger fjernsyn, telefon og radio.

Adgang til internet

Du kan få adgang til internettet via trådløst netværk, hvis du har en smartphone, tablet eller bærbar pc med. Vælg RegHGaest under trådløse netværk på din enhed. Åbn internettet og indtast dine oplysninger og log på.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge på Hospitalets område.

Værdigenstande

Vi anbefaler, at du ikke har værdigenstande med under din indlæggelse. Dog kan du få deponeret evt. værdigenstande på Hospitalet. Hospitalet er kun ansvarlig for de værdigenstande, der deponeres. Penge som deponeres vil blive sat ind på din Nemkonto, der kan dog gå 4-5 hverdage før de er på din konto.

Når du bliver udskrevet, kan du lave en aftale med Patientservice om at hente dine værdigenstande. Du kan kontakte Patientservice på telefon: 23 10 88 91.

Har du ikke mulighed for selv at hente dine værdigenstande, kan personalet hjælpe dig.

Døgnrytmen i afsnit G

Kl. 07.00Dagpersonalet møder 
Kl. 07.30-9.00Mobilisering, morgentoilette, morgenmad og medicinuddeling 
Kl. 9.30-12.00Morgentoilette, stuegang og undersøgelser, behandling ved fysioterapeut og ergoterapeut 
Kl. 12.00Frokostbuffet med lune retter, medicinuddeling 
Kl. 13.00-14.15Middagshvil 
Kl. 14.15Eftermiddagskaffe 
Kl. 15.00Aftenvagten møder 
Kl. 17.30Aftensmad og medicinuddeling 
Kl. 19.30Aftenkaffe 
Kl. 20.30-23.00Aftentoilette og medicinuddeling 
Kl. 23.00Natpersonalet møder. Personalet kommer rundt på stuerne med jævne mellemrum og ved behov.

 

Redaktør