Velkommen til Lungemedicinsk Afsnit L

Information om Lungemedicinsk Afsnit L.

Vi vil gerne byde dig velkommen til Lungemedicinsk Afsnit L på Amager Hospital. I denne pjece har vi samlet nogle af de informationer,du og dine pårørende kan få brug for. Du er altid velkommen til at kontakte personalet, hvis du har brug for yderligere information.

Billedet viser en sygeplejerske tale med en patient.

Velkommen

Lungemedicinsk Afsnit L er en del af Medicinsk Afdeling. Afsnit L har speciale i lungemedicinske sygdomme såsom lungebetændelse, KOL, astma, lungecancer. Afsnittet har desuden patienter med andre intern medicinske sygdomme. Afsnittet består af et sengeafsnit og et lungemedicinsk ambulatorium.

Kontaktlæge

Den afsnitsansvarlig overlæge er ansvarlig for, at der er lagt en handlingsplan og har overblikket over dine undersøgelser og behandling i det videre forløb. Du vil ikke nødvendigvis se din kontaktlæge dagligt, men hvis du har brug for at tale med vedkommende, mens du er indlagt, er du velkommen til at kontakte plejepersonalet, som vil formidle kontakten til din kontaktlæge.

Kontakt til Lungemedicinsk Afsnit L

Hvis du har givet samtykke til det, kan dine pårørende ringe direkte til afsnittet hele døgnet, men det er muligt, at de bliver bedt om at lægge deres telefonnummer, da personalet kan være optaget andet sted. De vil dernæst blive ringet op, så snart vedkommende er tilbage på kontoret.
Telefon hele døgnet: 38 62 82 33.

Præst

Hospitalspræsten kommer gerne på besøg på afsnittet og taler med dig og eventuelt dine pårørende. Præsten har tavshedspligt både overfor dine pårørende og personalet. Præsten formidler gerne kontakt til din egen præst eller til andre trossamfund. Hospitalspræst Julie Ragn Jensen træffes på telefon 50 51 15 86 bedst mandag, tirsdag og torsdag 9:30 til 13:00 eller på mail: julie,ragn.jensen@regionh.dk.

Stuegang

Under stuegang får du svar på prøver og undersøgelser og vi planlægger din videre behandling. Pårørende er velkomne til at deltage i stuegang. I så fald skal vi aftale tidspunkt på forhånd – gerne dagen før. I weekenden bliver der ikke gået stuegang på alle afsnittets patienter, lægen vurderer behovet.

Døgnrytme

  • Morgenmad/medicin ca. kl. 8:00.
  • Frokost/medicin ca. kl. 12:00.
  • Kaffe ca. kl. 14:00.
  • Aftensmad/medicn ca. kl. 17:30.
  • Natrunde/medicin ca. kl. 21:30.

Træningssti

Når man bliver immobil/sengeliggende mister man ca. 20 % muskelmasse på en uge. Derfor er mobilitet en vigtig del af din behandling. På afsnittet har vi en træningssti som et tilbud til din medicinske behandling. Har du brug for vejledning i brugen af stien, kontakt da venligst personalet.

Besøgstid

Der er fri besøgstid på Amager Hospital.

Værdigenstande

Du kan få opbevaret værdigenstande på hospitalet. Hospitalet er kun ansvarlig for de værdigenstande, du har afleveret til opbevaring. Ønsker du at få opbevaret penge, bliver de sat ind på din Nemkonto. Vær opmærksom på, at der kan gå 2-3 arbejdsdage før, at pengene er på din konto. Dine værdigenstande kan du hente efter aftale telefonisk aftale med Patientservice på telefon: 23 10 88 91.

Internet

Det er muligt at få udleveret en gæsteadgangskode til internettet via trådløst netværk, ved at du henvender dig til personalet.

Yderligere spørgsmål

Vi håber, at du og dine pårørende vil finde jer godt tilrette i afsnittet, og du/I er altid velkommen til at kontakte personalet ved eventuelle spørgsmål af større eller mindre karakter.

Redaktør