​​​​​​​​​​​​​​​

Uddannelse i Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling

Vi uddanner og tilbyder praktikophold til blandt andet fysio- og ergoterapeutstuderende. Her kan du finde kontaktoplysninger på vores ansvarlige kliniske undervisere og læse mere om, hvad tidligere studerende i afdelingen har oplevet.

Fremtiden Fysio- og Ergoterapeuter

I Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling på Hvidovre Hospital er en af vores kerneopgaver uddannelse af fremtidens fysio- og ergoterapeuter. Som studerende hos os får du indblik i den fysio- eller ergoterapeutiske hverdag, møder du patienter og er generelt en aktiv del af vores daglige arbejde i afdelingen.

Vi har studerende fra første til sidste kliniske undervisning. Forløbene i afdelingen varer fra fire dage til 10 uger. Længden afhænger af, hvor langt du er i din uddannelse. Vi planlægger dit ophold sammen med dig, dit studiested og den kliniske underviser, du tilknyttes i afdelingen.

Vi tilbyder hovedsageligt klinisk undervisning til studerende fra Københavns Professionshøjskole, men har også samarbejder med specialestuderende fra kandidatuddannelsen i fysio- eller ergoterapi på Syddansk Universitet og den sundsfaglige kandidatuddannelse ved Københavns Universitet.

​Mød vores studerende

Vil du blive klogere på, hvad et ophold hos os egentlig indebærer? Læs med her, hvor andre studerende deler nogle af deres oplevelser og tanker fra den kliniske undervisning i Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling på Hvidovre Hospital.

Læser du ergoterapi, og skal du i klinisk undervisning i vores afdeling?

Vi arbejder hele tiden for at udvikle vores kliniske undervisning, så den står så skarpt som muligt. Det gør vi bl.a. ved at spørge vores tidligere studerende om deres udbytte af at være i forløb hos os, og det kan du læse mere om i Klinisk undervi​sning i a​fdelingen (pdf​ åbner i nyt vindue) .

​Kontakt​ vores kliniske undervisere

Vil du høre mere om uddannelse i vores afdeling, er du velkommen til at kontakte vores ​​undervisere.​​​

​Fysioterapi

Gry Berner Jacobsen 
Telefon: 38 62 31 71
Mail: gry.berner.jacobsen@regionh.dk

Morten Blomqvist Walldo
Telefon: 29 43 44 18
Mail: morten.blomqvist.walldo.01@regionh.dk

Lovisa Boström
Telefon: 38 62 16 06
Mail: lovisa.bostroem@regionh.dk

​Ergoterapi

Pernille My Lund
Telefon: 21 99 26 67
Mail: pernille.my.lund@regionh.dk


Redaktør